crypto traden voor beginners

Alles wat je wilt weten over crypto traden voor beginners

Allereerst, wat is crypto traden voor beginners? Crypto traden houdt kort in dat je crypto koopt en verkoopt met het oog op winst behalen. Investeer jij een euro en is deze euro de dag erna ineens anderhalve euro waard? Dan ga jij deze valuta verkopen mét winst en koop jij weer een andere valuta in met hetzelfde doel. Wel betaal je per trading een extra bedrag aan een soort transactiekosten. Daarom is het niet raadzaam om bij een minimale winst je crypto al te verkopen, maar vanaf een wat hogere winst is dit wel verstandig. 

Geld verdienen door Crypto

Als je op een verstandige manier omgaat met crypto traden voor beginners kun je geld verdienen zonder te veel moeite. Wel moet je goed de koersen in de gaten houden, want zodra je valuta is gestegen, moet je deze eigenlijk verkopen. Je moet proberen om je crypto net te verkopen voordat deze begint te dalen. Maar dat is lastig, aangezien je het ook té vroeg kan verkopen. Dan verkoop jij bijvoorbeeld je crypto terwijl het nog langer door stijgt. Een risico wat je neemt dus. 

crypto traden voor beginners

Je hebt winners en verliezers

Niet iedereen is weggelegd om crypto te traden. Het kan zijn dat jij het niet aan kan om je geld in waarde te zien dalen. Dan is het juist de kracht om te wachten met traden tot je crypto weer zijn oude waarde heeft behaald of dat deze juiste nog meer is gestegen. Ook al kan dat een langere tijd duren. Het is eigenlijk altijd het wachten waard. Zo verdien jij telkens meer geld, door minder moeite te doen. Of je nou focust op één soort of dat jij je inzet verspreid, dat is geheel persoonlijk. Meerdere valuta’s, betekent ook op meer dingen tegelijk focussen. Voor de ene is het ideaal, voor de ander zorgt het alleen maar voor meer stress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *