Zo geef je nog betere presentaties vanuit huis

Thuiswerken is al meer dan een jaar de realiteit voor veel mensen. De afgelopen maanden hebben een aantal groepen mensen wel al de overstap terug naar kantoor gemaakt, maar voor velen is dit niet aan de gang. Om je werk thuis te verbeteren, zijn er een aantal dingen waar je aan kunt denken. Bijvoorbeeld een goed bureau en een ergonomische bureaustoel. Dit is essentieel voor je lichaam bij lange dagen achter de computer zitten. Wanneer je veel vergadert, is daarnaast ook een goed speakersysteem nodig. Bijvoorbeeld Logitech rally, daar zit een webcam, speaker en een microfoon bij. Zo kan iedereen je goed zien en horen! 

De technologie van nu

Om vergaderingen goed te laten verlopen bij jou thuis, zal je wellicht wat moeten investeren in apparatuur. Op kantoor was waarschijnlijk heel wat aanwezig om internationale meetings soepel te laten verlopen. Maar grote kans dat je thuis niet een dure microfoon hebt liggen met uitstekende geluidskwaliteiten. Via een scherm kan het lastig zijn om een goede indruk te maken, Logitech rally zou dus een goede oplossing kunnen zijn.  

Daarnaast zal je ook goede software nodig hebben voor een soepel lopende vergadering. Werken met Barco clickshare conference zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk zijn bijdrage kan leveren aan de presentatie. Elke laptop of telefoon kan moeiteloos verbinding maken met het systeem en zo documenten en presentaties delen met de rest. Waar de andere deelnemers aan het gesprek zich ook bevinden, binnen een mum van tijd zijn alle documenten zichtbaar. 

Een investering voor de toekomst

Tegenwoordig doen we hartstikke veel online op de computer. Dit zal waarschijnlijk ook niet snel veranderen. Vergaderingen vanuit huis bijwonen maak je een stuk gemakkelijker met Barco clickshare conference en Logitech rally, maar dit zijn natuurlijk ook goede investeringen voor het toekomstige kantoorleven. Wanneer de vergaderingen weer in echte vergaderruimtes plaats zullen vinden, helpt deze technologie ook weer voor een soepel verloop van de meeting. 

Vergaderen met internationale deelnemers zal nooit uit het kantoor beeld verdwijnen. Onze samenleving is erg globaal ingesteld, dus software die iedereen in staat stelt om mee te doen en bij te dragen aan de presentatie zal gewild blijven. Barco clickshare conference zal nog jaren zeker een goede keuze zijn voor jouw vergaderingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *