Hoeveel is een social media account met veel volgers waard?

Om de vraag in de titel te beantwoorden: veel. Een social media met veel volgers, zoals Ronaldo en Ariana Grande is ontzettend veel geld waard. Vaak verdienen deze sterren minstens zes ton per post. Ze leven de droom van veel mensen: foto’s en video’s posten vanaf een zonnig eiland in een dure bikini met een glas wijn en zo duizenden euro’s verdienen. Veel influencers en sterren stralen het beeld uit dat je erg rijk kunt worden van Instagram. Het is mogelijk om geld te verdienen met social media, maar dan moet je al wel veel volgers hebben. Hoe doe je dit? Je kunt je account langzaam maar zeker organisch laten groeien door vaak te posten en je eigen stijl te hebben, maar je kunt ook TikTok volgers kopen of veel likes krijgen door Instagram likes kopen. Het lijkt daarom erg makkelijk om veel volgers te krijgen, maar er zijn aspecten aan het leven als influencer waar veel tijd in zit, maar die je niet zo snel ziet. Ben je benieuwd hoe je geld kunt verdienen via social media platforms als TikTok en Instagram? Lees dan deze blog!

Geld verdienen aan social media

Je kunt dus Tiktok volgers kopen of Veel likes krijgen door Instagram likes kopen. Misschien klinkt dit op het eerste gezicht niet heel effectief omdat je vooral nepvolgers koopt door Tiktok volgers kopen, maar je kunt er een dusdanig sneeuwbal effect van krijgen. Als mensen namelijk een groot account zien, worden ze geïnteresseerd en zijn ze eerder geneigd om je account te bekijken. Als ze je content leuk vinden, gaan ze je volgen en zul je meer likes en views krijgen. Je kunt dus veel likes krijgen door Instagram likes kopen, maar je groeit je account er niet zoveel mee. Als je een bedrijf hebt kan het echter wel interessant zijn, want het geeft je bedrijf een zetje. Mensen denken vaak dat volgers kopen duur is, maar je kunt al vijfduizend volgers kopen voor vijftien euro! Dit hangt natuurlijk wel af van het bedrijf waar je het koopt, maar over het algemeen zijn de prijzen lager dan je verwacht. Als je eenmaal tienduizend volgers hebt op Instagram wordt je interessant voor bedrijven en kun je geld verdienen met social media.

Een fanbase opbouwen doe je zo

Een van de belangrijkste dingen voor het opbouwen van een fanbase is de uitstraling van je account. Mensen moeten zich thuis voelen bij je en je content moet hun aanspreken. Dit kun je doen door vaste thema’s te gebruiken en filters. Zo ben je herkenbaarder voor het publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *