Dit zijn de 3 redenen waarom jij voor een refurbished laptop zou moeten kiezen

De meeste mensen denken bij het aanschaffen van een laptop dat de gloednieuwe modellen veel beter zijn dan refurbished exemplaren. Toch zijn refurbished laptops één van de beste opties wanneer u op zoek bent naar een nieuw exemplaar, omdat ze u veel geld kunnen besparen en u alle functies bieden die u ook in een gloednieuw model kunt krijgen.

Stel u eens voor; uw kinderen vragen dit jaar misschien om een Macbook of uw ouders of grootouders zouden wellicht een nieuwe laptop willen aanschaffen om meer mee te kunnen oefenen. Een laptop van boven de 1000 euro zou hiervoor natuurlijk een ietwat voorbarige keuze zijn. Daarom zou u kunnen overwegen, zelfs als u niet op zoek bent naar een laptop voor uzelf, om een refurbished laptop cadeau te doen. Om u te overtuigen van deze keuze zal onze partner Jouwstudielaptop.nl hieronder daarom enkele voordelen behandelen voor het aanschaffen van een refurbished laptop.

De kosten

Ten eerste kosten refurbished laptops meestal veel minder dan gloednieuwe laptops. U kunt veel refurbished modellen, zoals een Macbook air uit 2017, al vinden voor minder dan 500 euro, terwijl de prijs voor een gloednieuwe laptop vaak begint vanaf 800 euro. 

De inspectie

Als u een refurbished laptop koopt, brengt het bedrijf dat oude of teruggebrachte laptops heeft opgekocht ze meestal weer in de perfecte staat tot ze zo goed als nieuw zijn, maar verkoopt ze tegen een lagere prijs omdat ze geen garantie meer hebben. U hoeft zich echter geen zorgen te maken; refurbished laptops zijn net zo betrouwbaar als de gloednieuwe versies. Doordat alle originele hardware en onderdelen grondig worden getest, worden alleen de onderdelen die volledig functioneel zijn bij de deal betrokken.

De draagbaarheid

Als laatste zijn refurbished laptops zeer geschikt voor scholieren of zakenmensen, omdat ze nog steeds dezelfde functies bieden als duurdere modellen, maar dan voor een goedkopere prijs. Ze zijn uitgerust met krachtige processoren, schermen met hoge resolutie en zijn zeer draagbaar. Laptops, vooral refurbished laptops, zijn ongelooflijk licht en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. En omdat u ze gemakkelijk met u mee kunt nemen, betekent dit dat er bijna geen grenzen zijn aan waar u van uw computerervaring kunt genieten.

Hebben we u kunnen overtuigen om zelf een refurbished laptop aan te schaffen of wilt u toch nog wat meer informatie onder ogen krijgen? Bezoek dan graag eens onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *